Monday, June 17, 2013

Shopping part 1

Голем дел од мојата гардероба е во темни бои, па сакав малку да внесам свежина и се решив да  купам нешто различно.Кога ја видов бојава могу ми се допадна па направив една комбинација.
Сите работи се од New Yorker .


1 comment:

  1. Ташната ми е омилена :)

    ♥http://sanjaburgundy.blogspot.com/2013/05/lets-talk-about-skirts.html

    ♥Facebook (https://www.facebook.com/macedonianstylebook1)

    ReplyDelete